Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Welkom op deze website van Stichting Nederlanders Overzee

 

We zijn een kleinschalige hulpverlenende organisatie, die hulp aanbiedt aan Nederlanders in Thailand. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bieden van hulp aan gedetineerden, scholing, ouderen, zieken, eenzame, evenals het bieden van hulp bij maatschappelijke problemen, (zorg)verzekeringen en hulp in het algemeen voor Nederlanders buiten Europa. 

In samenspraak met de mensen zelf, eventueel samen met hun naaste familie, vrienden of een zorgverlener, gaan we na wat er nodig is aan hulp begeleiding en ondersteuning.

Klik hier voor hulp

 

We zoeken vrijwilligers in Thailand

Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligers

U gaat ons doel gaat nastreven en verwezenlijken door het bieden van hulp aan gedetineerden, scholing, ouderen, zieken, eenzame, evenals het bieden van hulp bij maatschappelijke problemen, (zorg)verzekeringen en hulp in het algemeen voor Nederlanders in Thailand.

De bedoeling is dat u bekendheid gaat werven voor Stichting Nederlanders Overzee. We zorgen dat u goed promotie materiaal krijgt, en zorgen ook dat u genoeg weet van ons doel om erover te vertellen aan vrienden, familie, collega’s of andere Nederlanders in land waar u nu verblijft.

 

Alles gebeurd op vrijwilligers basis, zodra we meer kapitaalkrachtig zijn is er een optie tot onkostenvergoeding. Als vrijwilliger ben u voor ons onmisbaar, Stichting Nederlanders Overzee kan niet zonder vrijwilligers zijn doel nastreven. We zullen u helpen het geheel op te zetten. Dat kunnen diversen hulpacties zijn, maar ook een eenvoudige presentatie. Lijkt dit u leuk? Neem dan contact met ons op.

 Klik hier om u vrijblijvend aan te melden

 

Steun ons

Het bezoeken van het netwerk is gratis en geeft toegang tot het nieuws, leden, artikelen, downloaden van bestanden, maken van blogs en het bekijken van advertenties, evenementen en websites van leden.

Een sociaal maatschappelijk netwerk met Nederlandstalige specialisten op het gebied van o.a. belastingen, visa, rechtshulp, verzekeringen, makelaar, maatschappelijk werk.

Forums, clubs stichtingen en verenigingen kunnen ook gebruik maken van S.N.O. om hun diensten aan te bieden zoals website promotie, maken van evenementen en het plaatsen van advertenties.

Afbeeldingsresultaat voor steun

 

KLIK HIER OM TE DONEREN