Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Welkom op deze website van Stichting Nederlanders Overzee

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en wolk

 We zijn een kleinschalige hulpverlenende organisatie, die hulp aanbiedt aan Nederlanders in Thailand. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bieden van hulp aan gedetineerden, scholing, ouderen, zieken, eenzame, evenals het bieden van hulp bij maatschappelijke problemen, (zorg)verzekeringen en hulp in het algemeen voor Nederlanders buiten Europa. 

In samenspraak met de mensen zelf, eventueel samen met hun naaste familie, vrienden of een zorgverlener, gaan we na wat er nodig is aan hulp begeleiding en ondersteuning.

Klik hier voor hulp

 klik hier voor hulp! 

Steun ons

Het bezoeken van het netwerk is gratis en geeft toegang tot het nieuws, leden, artikelen, downloaden van bestanden, maken van blogs en het bekijken van advertenties, evenementen en websites van leden.

Een sociaal maatschappelijk netwerk met Nederlandstalige specialisten op het gebied van o.a. belastingen, visa, rechtshulp, verzekeringen, makelaar, maatschappelijk werk.

Forums, clubs stichtingen en verenigingen kunnen ook gebruik maken van S.N.O. om hun diensten aan te bieden zoals website promotie, maken van evenementen en het plaatsen van advertenties.

Afbeeldingsresultaat voor steun  

Doneren
Inschrijfniveau's

 Er zijn drie inschrijfniveau's:

  1. Standaard - Iedereen die inschrijft -gratis.
  2. Zilver - Na upgrading - 25,- euro per jaar.
  3. Goud - Na upgrading - 100,- euro per jaar. 

 

Standard

Zilver

Goud

Hulp Expat verzekering

Ja

Ja

Ja

Hulp belastingen

Ja

Ja

Ja

Hulp algemeen

Ja

Ja

Ja

 

 

 

 

Expat verzekering betalen via de stichting

Nee

Ja

Ja

Hulp belastingen uitgebreid

Nee

Ja

Ja

Hulp algemeen uitgebreid

Nee

Ja

Ja

 

 

 

 

Internationaal betalingen via de stichting

Nee

Nee

Ja

Tijdelijke huisvestiging in Nederland

Nee

Nee

Ja

 

 

 

 

Groep maken

Nee

Nee

Ja

Reklame op de site

Nee

Nee

Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klik hier om te upgraden naar zilver of goud.

We zoeken vrijwilligers in Thailand

Afbeeldingsresultaat voor vrijwilligers

U gaat ons doel gaat nastreven en verwezenlijken door het bieden van hulp aan gedetineerden, scholing, ouderen, zieken, eenzame, evenals het bieden van hulp bij maatschappelijke problemen, (zorg)verzekeringen en hulp in het algemeen voor Nederlanders in Thailand.

De bedoeling is dat u bekendheid gaat werven voor Stichting Nederlanders Overzee. We zorgen dat u goed promotie materiaal krijgt, en zorgen ook dat u genoeg weet van ons doel om erover te vertellen aan vrienden, familie, collega’s of andere Nederlanders in land waar u nu verblijft.

 

Alles gebeurd op vrijwilligers basis, zodra we meer kapitaalkrachtig zijn is er een optie tot onkostenvergoeding. Als vrijwilliger ben u voor ons onmisbaar, Stichting Nederlanders Overzee kan niet zonder vrijwilligers zijn doel nastreven. We zullen u helpen het geheel op te zetten. Dat kunnen diversen hulpacties zijn, maar ook een eenvoudige presentatie. Lijkt dit u leuk? Neem dan contact met ons op.

 Klik hier om u vrijblijvend aan te melden

klik hier om u vrijblijvend aan te melden

Stichting Goed onze partner.

Samen zijn we sterker

De essentie van de Stichting GOED is brede steun te verwerven voor het behartigen van de belangen van Nederlanders in het buitenland (wereldwijd), inzake specifieke belemmeringen of beperkingen die samengaan met het wonen en/of werken in het buitenland en met het instandhouden van hun Nederlanderschap.

Uitgebreide informatie vindt u op hun website.