Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Post view

Expat verzekering

 

Stichting Nederlanders Overzee is geen makelaar of tussenpersoon maar speelt een rol als zijnde een onafhankelijk adviserende partij bij onderstaande verzekering en verzekeringsmaatschappij. Stichting Nederlanders Overzee draagt geen verantwoording tussen de overeenkomst van de kandidaat-verzekeringsnemer en de verzekeraar. Stichting Nederlanders Overzee is een vrijblijvende adviseur en de kandidaat-verzekeringsnemer evenals de verzekeraar vrijwaren Stichting Nederlanders overzee van alle gevolgen die kunnen voortvloeien uit een eventuele overeenkomst.


 De Expat verzekering speciaal voor diegene die onverzekerd zijn.

Geen leeftijdsgrens of keuring. 450,- euro per jaar voor 1 persoon en 1180,- euro per jaar voor een gezin! Het gaat hierbij om een reis, repatriëring en ongevallen verzekering met een zorgkosten dekking tot 12.500 euro per geval. Als men in het land van oorsprong al verzekerd is tegen zorgkosten dan kan voor 50,- euro extra een dekking krijgen tot 1 miljoen euro.

Geldig voor (oud) inwoners van onderstaande landen: Andorra, België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Lichtenstein, Litouwen, Groot-Hertogdom Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

 

Aangeraden door "Edmond van der Vloet."

Dus deze verzekering is zeker aan te raden aan iedereen die buiten Europa woont, ik heb er reeds heel wat vrienden bij aan gesloten en tot hier toe nog bij niemand iets verkeerd gelopen. Edmond heeft deze verzekering al jaren (Udon Thani).

U mag mij ook bellen!.   08 9831 5012


 

          Expat verzekering 

Vervoer, repatriëring bij ziekte of ongevalMedische kosten tot € 12.500

Organisatie en tenlasteneming van repatriëring bij overlijden naar de plaats van begrafenis in een land binnen of buiten de Europese Unie.

Vervoer, repatriëring bij ziekte of ongevalMedische kosten tot € 12.500

Repatriëring van de andere verzekerden.

Repatriëring van een alleenreizende verzekerde.

Opvang kinderen < 16 jaar.

Terugkeer naar het land van verblijf.

Tenlasteneming van vervoer van familielid per trein/vliegtuig bij verblijf van verzekerde > 7 dagen in verpleeginrichting. 

Vervroegde terugkeer naar het land van oorsprong bij overlijden of hospitalisatie > 10 dagen van een familielid in een land van de Europese Unie. 

          Reisbijstand 

Levering van onmisbare medicamenten die ter plaatse onvindbaar zijn. 

Doorgeven van dringende boodschappen. 

          Juridische bijstand

Voorschot voor honoraria van advocaten in het buitenland max. € 1.250

Voorschot voor borgsom in het buitenlandmax. € 12.500  

 

        Algemene voorwaarden (pdf) klik hier.       

        Voor vragen klik hier.

        Inschrijfformulier invullen klik hier.                  

         ( Het 'inschrijfformulier' verplicht u tot niets maar Stichting Nederlanders Overzee 

          ontvangt dan het inschrijfformulier waarna we verder contact met u opnemen.) 


         

         Om te bestellen klik hier 

Om te bestellen komt u in een betalingsomgeving  waar u met betaalkaart, paypal of ideal rechtstreeks kunt betalen. Zodra de betaling ontvangen is ontvangt u de polis direct in uw mailbox. Heeft u geen mogelijkheid om per bank, paypal of betaalkaart te betalen dan kan dat ook via Stichting Nederlanders Overzee. Lukt het niet of u wil betalen via Stichting Nederlanders Overzee neem dan contact met ons op. klik hier voor contact. of via 08-7133-1280 (Thailand +66) 


 

Stichting Nederlanders Overzee 17.10.2018 0 1788
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Actions
Recommend
Categories
Gezondheid (1 posts)
Levenstijl (1 posts)
Verzekeringen (2 posts)
Rate
3 votes