Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Nieuws

*** Belangrijk nieuws ***

Afbeeldingsresultaat voor assudis expat

 

Expats met een jaar Non-Immigrant Visa "O-A" zijn verplicht een zorgverzekering te hebben met een minimale dekking van 400.000 baht. 

Deze maatregel van de immigratie Act 1979 werd goedgekeurd. Dr Kittisak Klapdee, adviseur van het minister van Volksgezondheid, maakte dit op 23 december 2018 bekend. 

Degenen die al overzeese verzekeringspolissen hebben die aan de minimumvereiste voldoen, zijn vrijgesteld van het feit of kunnen gewoon een visum voor lang verblijf aanvragen, echter met een bewijs van buitenlandse verzekeringspolis, zo zei hij. 

Details en richtlijnen met betrekking tot de wijziging zullen geformuleerd gaan worden.

Via interne bron hebben wij vernomen dat deze wetgeving begin 2019 van kracht gaat worden. 

Ons advies is om zo snel mogelijk de Expat verzekering af te sluiten voordat de wet officieel van kracht gaat. Voorkom hiermee dat u anders een verplichte een Thaise verzekeringspolis te nemen die waarschijnlijk veel duurder is. 

De Expat verzekering speciaal voor diegene die onverzekerd zijn. 

Geen leeftijdsgrens of keuring. 450,- euro per jaar voor 1 persoon en 1180,- euro per jaar voor een gezin! Het gaat hierbij om een reis, repatriëring en ongevallen verzekering met een zorgkosten dekking tot 12.500 euro  per geval. Als men in het land van oorsprong al verzekerd is tegen zorgkosten dan kan voor 50,- euro extra een dekking krijgen tot 1 miljoen euro.

KlIK HIER VOOR MEER INFO

 

 

24.12.2018
 
Commentaar
Sorteer op: 
Per pagina:
 
   Commentaar toevoegen Neem video commentaar op
 
 
 
     
Info
Acties
Waardering
0 votes
Delen