Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Beschrijving

De belastinggroep:Marty Duijts - Fiscaal adviseur 

Belastingaangifte is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering en persoonlijke administratie. Met gedegen fiscaal advies, hulp of begeleiding zorgt u dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Met vakkundige kennis en jarenlange ervaring help ik u door het doolhof van regels en aanslagen heen.

 

EMIGRANTEN EN Thailand

Verhuizen naar Thailand en of het beginnen van een nieuwe baan brengt een hoop geregel met zich mee. Wanneer men emigreert kan dit implicaties hebben voor de voorwaarden van uw belastingaangifte. Er gelden namelijk andere regels en daarbij horen ook andere formulieren.

Is uw verhuizing tijdelijk? Dan zijn er weer andere regels die gelden of aanslagen die u kunt stopzetten. Kortom, er zijn veel dingen die goed geregeld moeten worden omdat u anders voor onaangename verassingen komt te staan.

Ik ben gespecialiseerd in aangiftes voor mensen die emigreren naar Thailand of mensen die over de grens werken. Ik help u alle administratie op orde te brengen en informeer u over belastingtechnische gevolgen van uw verhuizing. Mail mij voor fiscaal advies of hulp bij aangiftes:

Diensten Thailand:

  • fiscaal advies en begeleiding
  • aangiften inkomstenbelasting voor migranten (M-biljet)
  • aangiften inkomstenbelasting buitenlanders (C-biljet)
  • aanvraag vrijstelling loonheffing (buitenlandse belasting plicht)

 

Klik hier om mij te mailen of plaats een bericht of vraag hieronder. 

 

 

Fotos
Opmerkingen
Sorteer op: 
Per pagina:
 
  • Er zijn nog geen reacties
   Commentaar toevoegen Neem video commentaar op
 
 
 
     
Forum Feed
Info
Postcode4942 VK
Beoordeling
0 votes
Delen
Supporters
Leeg