Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Article

Bangkok, Don Muang, Maandag 4 februari  2019 | Vandaag wereld kankerdag 

Afbeeldingsresultaat voor Laos

Goedemorgen Beste lezers. Vandaag heb ik besloten om maar even niet te gaan fitnessen in het park. Het is tenslotte wereld kankerdag en de kans dat ik dat krijg is aardig groot met 65 microgram PM 2,5 fijnstof deeltjes gemeten. Premier Prayut heeft iedereen gevraagd vervuilende diesels niet te gebruiken. Dus waarschijnlijk gaat niemand daar gehoor aan geven.

Weet U nog dat ik vertelde dat ik het idee had om een online radiostation op te starten. Ik wilde dit nog even afwachten omdat er inmiddels meerdere mensen dergelijk initiatieven hadden. Echter ben ik toch de mogelijkheden blijven onderzoeken en daarin ineens in een verder gevorderd stadium te zijn dan verwacht.

Er moet nog heel veel werk verzet worden, maar ik heb al wel een proefuitzending draaien en ben bezig met de website en het uitwerken van het format. Het radiostation krijgt twee kanalen, waarvan 1 gericht is op de Nederlandse expats in Thailand. De content zal met name gericht zijn op het berichten van nieuws en het geven van informatie.

Het andere kanaal richt zich op alle expats en buitenlanders in Thailand. De content van dit kanaal zal zijn gericht op het brengen van nieuws, evenementen en werkgelegenheid. Op beide kanalen wordt alles omlijst met muziek. Of het iets wordt.., ik weet het niet. Het ontbreekt in ieder geval niet aan enthousiasme en ideeën.

Het zou kunnen zijn dat er morgen en woensdag geen column uitkomt of later op de dag. Morgen vlieg ik naar Vientiane in Laos. Ik verwacht woensdag weer terug te zijn.

Een fijne dag verder!

04.02.2019
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  Nick Breeker: 
   
  Premier Prayut eeft gevraagd om vervuilende diesels niet te gebruiken,dus waarschijnlijk gaat niemand daar gehoor aangeven,nu wat denk je Andre als die Pinokkio die Holland aanstuurd vraagt om geen vevuilende diesels te gebruiken dat Jan de Hollander daar wel gehoor aangeeft,niet iedere keer die Thai's in het negatieve verdom hoekkie duwen.Thailand lijkt momenteel een beetje op Holland 60 jaar geleden.
   
   06.02.20191 replies1 replies 
  0 points
   
Info
Actions
Rating
0 votes
Recommend