Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Article

Bangkok, Don Muang, Woensdag  23 januari 2019 | 1 euro is 36,06 Thb 

Vandaag kunnen we de week weer doorzagen, is het gehaktdag. De woensdag dankt zijn naam aan de Germaanse god Wodan, in het latijn bekend als Mercurius. Vandaag is ook mijn moedertje jarig, dus “hiep hiep hiep hoera mama”.

 

Vandaag wijk ik af van het rondje in het park en ik zit te dubben om richting Pattaya te vertrekken. Aan de andere kant zou iemand mij zaterdag kunnen brengen, wat veel handiger is omdat ik nogal wat spullen mee moet zeulen. 

Ook moet ik zo even gaan pinnen en met de huidige koers ben ik daar niet blij mee. Ik verwacht dat de euro nog verder daalt en dat de Thaise bath de 35 ook nog wel gaat aantikken. Pinnen is toch al een vreselijke dure manier van geld wisselen, maar niet te vermijden als je direct pecunia nodig hebt. Normaal boek ik mijn geld naar mijn Thaise bankrekening met Transferwise. Dan betaal je de werkelijke dagkoers en een hele kleine fee. 

In Nederland ligt er een pak sneeuw en is het koud. Ik kan u zeggen dat ik het totaal niet mis. Naast de sneeuw wordt het nieuws in Nederland beheerst door een filmpje op sociale media van het aftuigen van een Nederlandse knul, door maar liefst een groep van 16 man.Ik heb het filmpje gezien en vond het schokkend, mede omdat men maar bleef doortrappen op het hoofd van het jochie. 

KLIK HIER om de video te bekijken (voor mensen met stalen zenuwen)

Ik zal ook maar even benoemen om wat voor types het ging. Het waren allemaal Nederlandse jongens van het type neger, arabier en noord Afrikaan. Misschien dat Sylvana Simons nog wat duiding kan geven van het gewelddadige gedrag. Iets met slavernijverleden of sociale uitsluiting. In ieder geval heeft de politie 2 van de 16 jongeren aangehouden die zichzelf hebben aangegeven. Naar de anderen zijn ze nog druk op zoek, terwijl heel Spijkenisse al weet wie het zijn. 

Tot morgen!

23.01.2019
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  Anonymous: 
   
  BULLSHIT...er stonden ook wat hollandse jochies bij...en er zijn andere kanten van het verhaal naar buiten gekomen.al praat t niet goed wat er is gebeurt...maar hoe plat n pannekoek ook is...het heeft altijd 2 kanten...ps de sneeuw is heerlijk!
   
   27.01.20191 replies1 replies 
  0 points
   
 •  Anonymous: 
   
  Triest dat 16 jongeren zijn losgeslagen en niet beseffen wat ze aanrichten. Hersenloze randdebielen die heropvoed moeten worden. Maar dat kost de samenleving weer een flinke duit. Naar mijn mening is ZWAAR straffen (zweepslagen) ;-) het enige wat hier gerechtvaardigd is.
   
   24.01.20191 replies1 replies 
  0 points
   
Info
Actions
Rating
0 votes
Recommend