Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Article

Een stille oorlog tegen de Russen

Afbeeldingsresultaat voor klimaat

 

Bangkok, Don Muang, Woensdag 30 januari 2019 | vandaag is het de dag van de croissant 

Nederland is in de ban van het klimaat. Daarmee bedoel ik eigenlijk te zeggen, onze Nederlandse overheid, omdat er geld mee te verdienen is. Voor de rest is er niemand in geïnteresseerd omdat het namelijk geld kost. Omdat politici geen wetenschappers zijn komen zij met allerlei oplossingen waarmee ze geen enkel klimaatdoel kunnen halen. 

Als men het heeft over het klimaat, dan gaat het steevast over de opwarming van de aarde ook wel het broeikaseffect genoemd. Er wordt gezegd dat de invloed van de mens een enorme invloed heeft op die opwarming. Ik bestrijd dat en vele wetenschappers met mij. Omdat deze wetenschappers niet het verhaal vertellen wat gewenst is. 

Het klimaat op aarde wordt namelijk bepaald door de zon, de maan en zelfs andere planeten in ons zonnestelsel. De kans dat andere zonnestelsels invloed heeft op het klimaat op aarde is zelfs groter, dan de invloed van de mens op het klimaat. 

U moet het toch met mij eens zijn dat de politiek een raar verhaal houd over de aanschaf van een warmtepomp. Nederland stookt op gas, wat een relatief schone manier is van energie omzetten. Nederland heeft een perfect gasdistributienetwerk. Zo een beetje elke woning in Nederland is voorzien van een gasaansluiting 

De ware reden is volgens mij de recente stoppen van gaswinning uit de Groningse gasvelden. De eerstvolgende goedkoopste leverancier van gas is dan ‘Rusland’. Daar willen we niet van afnemen omdat onze Nederlandse overheid een stille oorlog tegen Rusland voert.

30.01.2019
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  Nick Breeker: 
   
  Die Pinokkio (Rutte) naait je in het pak waar je zelf bijstaat,maar Jan de Hollander is zo dom dat Pinokkio al aan z'n derde periode bezig is.
   
   30.01.20191 replies1 replies 
  0 points
   
 •  Han Wouters: 
   
  Helemaal mee eens. Al vind ik wel dat we niet te afhankelijk moeten worden van Rusland. Heeft niets met “stille oorlog” te makn maar met gezond verstand.
   
   30.01.20191 replies1 replies 
  1 point
   
Info
Actions
Rating
0 votes
Recommend