Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

 
Forums  ›  Algemeen  ›  Forum regels
 

Regels

Afbeeldingsresultaat voor regels

OVERZEE FORUM REGELS

Plaats geen reclame of SPAM in de forums 
Plaats geen ongevraagde reclame voor goederen, diensten en/of websites in je berichten. Ook berichten met weinig, of geen verwante inhoud aan het oorspronkelijke onderwerp worden gezien als SPAM. Gebruik het forum niet om links naar je site of product aan te prijzen.

Plaats geen auteursrechtelijk beschermd materiaal 
Het publiceren van auteursrechtelijk beschermd materiaal is verboden.

Plaats geen beledigende berichten of afbeeldingen 
Het plaatsten van berichten of afbeeldingen die seksueel of anderszins obsceen, racistisch of overdreven discriminerend zijn, is niet toegestaan. Gebruik je gezond verstand bij het opstellen van een bericht.

Blijf respectvol naar andere leden
Je hebt alle recht om het niet eens met je mede forumleden maar plaats dit wel in het juiste perspectief. Dus niet overdreven beledigen, schelden of anderszins kleineren. Zo houden we met z'n allen het forum leefbaar.


ALGEMENE VRAGEN OVER HET FORUM

Wat gebeurt er als ik een regel overtreden? 
Als je een regel overtreedt, dan zul je ofwel worden gewaarschuwd of je krijgt een ban. Een verbod van je gebruikersaccount kan ofwel tijdelijk zijn of permanent.
De beheerders en moderators hebben het recht om berichten te bewerken, verwijderen, verplaatsen of sluiten. Dit kan gebeuren zonder voorafgaande waarschuwing.

Wat gebeurt er als ik een bericht zie waarin één van de bovenstaande regels wordt gebroken? 

Meldt het aan de stichting.

Kan ik zelf een moderator worden?
Jazeker. Voorwaarde is wel dat je actief bent geweest op het forum en dit in de toekomst ook zult blijven. Je moet ook over een zekere praktische kennis van het onderwerp beschikken.
We zullen je aanvraag beoordelen en beslissen of je de juiste kandidaat bent. Moderators hebben het laatste woord en wij behouden ons om kandidaten met of zonder reden te weigeren.

Forums  ›  Algemeen  ›  Forum regels