Stichting nederlanders Overzee 'Hulp voor Nederlanders buiten Europa" 

Beschrijving

 

Expat verzekering

De Expat verzekering speciaal voor diegene die onverzekerd zijn.

Geen leeftijdsgrens of keuring. 450,- euro per jaar voor 1 persoon en 1180,- euro per jaar voor een gezin! Het gaat hierbij om een reis, repatriëring en ongevallen verzekering met een zorgkosten dekking tot 12.500 euro per geval. Als men in het land van oorsprong al verzekerd is tegen zorgkosten dan kan voor 50,- euro extra een dekking krijgen tot 1 miljoen euro.

Geldig voor (oud) inwoners van onderstaande landen: Andorra, België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Lichtenstein, Litouwen, Groot-Hertogdom Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Afbeeldingsresultaat voor assudis expat

Aangeraden door Edmond van der Voet. 

Dus deze verzekering is zeker aan te raden aan iedereen die buiten Europa woont, ik heb er reeds heel wat vrienden bij aan gesloten en tot hier toe nog bij niemand iets verkeerd gelopen. Edmond heeft deze verzekering al jaren (Udon Thani).

          Expat verzekering 

Vervoer, repatriëring bij ziekte of ongevalMedische kosten tot € 12.500

Organisatie en tenlasteneming van repatriëring bij overlijden naar de plaats van begrafenis in een land binnen of buiten de Europese Unie.

Vervoer, repatriëring bij ziekte of ongevalMedische kosten tot € 12.500

Repatriëring van de andere verzekerden.

Repatriëring van een alleenreizende verzekerde.

Opvang kinderen < 16 jaar.

Terugkeer naar het land van verblijf.

Tenlasteneming van vervoer van familielid per trein/vliegtuig bij verblijf van verzekerde > 7 dagen in verpleeginrichting. 

Vervroegde terugkeer naar het land van oorsprong bij overlijden of hospitalisatie > 10 dagen van een familielid in een land van de Europese Unie. 

          Reisbijstand 

Levering van onmisbare medicamenten die ter plaatse onvindbaar zijn. 

Doorgeven van dringende boodschappen. 

          Juridische bijstand

Voorschot voor honoraria van advocaten in het buitenland max. € 1.250

Voorschot voor borgsom in het buitenlandmax. € 12.500 

        Algemene voorwaarden klik hier

       Algemene voorwaarden klik hier

         Voor vragen klik hier

      Voor vragen klik hier

        Om te bestellen klik hier

                

 

De bovenstaande knop 'hier bestellen' verplicht u tot niets maar Stichting Nederlanders Overzee ontvangt dan het inschrijfformulier waarna we verder contact met u opnemen. 


 

Er is ook een Expat groep.

De expat groep is bedoeld als een soort forum om mensen met een gemeenschappelijke interesse en vragen met elkaar te laten communiceren.

Klik hier om deze groep te bezoeken.

 


 

 

Stichting Nederlanders Overzee speelt een rol als zijnde een onafhankelijk adviserende partij bij onderstaande verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen. Stichting Nederlanders Overzee draagt geen verantwoording tussen de overeenkomst van de kandidaat-verzekeringsnemer en de verzekeraar. Stichting Nederlanders Overzee is een vrijblijvende adviseur en de kandidaat-verzekeringsnemer evenals de verzekeraar vrijwaren Stichting Nederlanders overzee van alle gevolgen die kunnen voortvloeien uit een eventuele overeenkomst.

 

Voeg afbeeldingen toe
Opmerkingen
Sorteer op: 
Per pagina:
 
  • Er zijn nog geen reacties
   Commentaar toevoegen Neem video commentaar op
 
 
 
     
Info
Omschrijving
Land
Thailand TH
Stad
Pattaya
Prijs
€450
Delen
Waardering
0 votes
Locatie
Locatie is niet vastgelegd